Nyheder

Superfood

chili

Efter rigtig mange års undersøgelser, finder man langsomt ud af madvarers påvirkning af kroppen. Man finder naturligvis de skadelige madvarer, men finder også madvarer der enten er meget rige på mineraler eller vitaminer, eller som har gavnlig effekt på vores immunforsvar.
Dog er der nogle madvarer der skiller sig markant ud fra alle andre. De skiller sig ud, ved at hæve abnorme mængder af nyttestoffer, eller hjælper kroppen til at opbygge et stærkt immunforsvar, og holder sygdomme fra døren. Disse madvarer kalder man Supermadvarer, superfood eller super healing food. Begrebet er kun lige kommet til Danmark, men man forventer at forskning og information om lige præcis disse livsbekræftigende madvarer vil komme væltende ind over os, de næste par år.

 Superfood bør kendes, og såvidt muligt indgå i den sunde og velnærede families madrepetoar. Vi har udarbejdet en liste, over madvarer, der er i kategorien Superfood, samt knyttet en kommentar til hver enkelt madvare. Vi vil løbende lægge disse superfood madvarer på vores hjemmeside.

Pas dog på med at overdrive brugen, men sammensæt et harmonisk indhold af disse ekstrem sunde madvarer, med de madvarer vi normalt bruger. Husk på – alle er unikke og har individuelle ernæringsmæssige behov, og vi anbefaler at se en praktiserende læge før du foretager væsentlige ændringer i din kost.

Vi forsøger at samle sjove nemme og rigtig gode opskrifter sammen til jer, som hver især er baseret på superfood-produkter.

Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.

Slut dig til 58 øvrige tilmeldte

Keops Kantine & Faclility Lautruphøj 5-7
2750 Ballerup
Danmark
27628839